Audit energetic

Aspecte cheie ale unui audit energetic:

  1. Colectarea datelor: Se analizeaza informatii detaliate privind consumul de energie curent, tipurile de echipamente si sisteme existente, comportamentul utilizatorilor, izolarea termica, iluminatul, sistemele de incalzire, ventilatie si climatizare (HVAC), etc.
  2. Inspetia vizuala: Se efectueaza o inspectie detaliata a cladirii sau sistemului pentru a identifica posibile pierderi de energie, defecte ale echipamentelor si alte aspecte care pot afecta eficienta energetica.
  3. Analiza performanței: Se evalueaza performanța actuală a echipamentelor si sistemelor pentru a determina daca acestea functioneaza eficient si daca sunt potrivite pentru cerintele actuale.
  4. Identificarea oportunitatilor de imbunatatire: Pe baza datelor colectate si a analizei, se identifica oportunitati de a imbunatati eficienta energetica. Aceste oportunitati pot include actualizarea echipamentelor, imbunatatirea izolatiei termice, utilizarea surselor regenerabile de energie, optimizarea sistemelor de control al climei, etc.
  5. Calcularea economiilor de energie: Se estimeaza economiile de energie potentiale asociate cu implementarea recomandarilor facute in urma auditului.
  6. Elaborarea unui raport: Se furnizeaza un raport detaliat care include rezultatele auditului, recomandari specifice si estimari ale costurilor si economiilor asociate cu implementarea acestor recomandari.
  7. Planificarea implementarii: Se dezvolta un plan de implementare a masurilor propuse, care poate fi utilizat pentru a ghida procesul de imbunatatire a eficientei energetice.
Contact Icon
Proiectare instalatii Bucuresti, audit energetic Bucuresti, proiectare instalatii termice Bucuresti, proiectare instalatii sanitare Bucuresti, proiectare instalatii electrice Bucuresti, certificat energetic Bucuresti, studiu NZEB Bucuresti. | Proiectare instalatii Bucuresti, audit energetic Bucuresti, proiectare instalatii termice Bucuresti, proiectare instalatii sanitare Bucuresti, proiectare instalatii electrice Bucuresti, certificat energetic Bucuresti, studiu NZEB Bucuresti, certificat de preformanta energetica Bucuresti, model certificat energetic Bucuresti. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles