Studiu NZEB

NZEB este acronimul pentru cladirea cu consum aproape zero de energie (Nearly Zero Energy Building). Un NZEB este o cladire care, in mod ideal, consuma foarte putina energie si, in mod ideal, produce atat de multa energie cat este necesar pentru a satisface nevoile sale energetice. In esenta, scopul unui NZEB este de a minimiza dependenta de sursele traditionale de energie și de a reduce la minimum impactul asupra mediului.

Pentru a fi clasificata ca NZEB, o cladire trebuie sa aiba un consum energetic foarte scazut, iar energia pe care o folosește ar trebui să fie produsa în principal din surse regenerabile si durabile. Aceasta poate include surse precum energie solara, eoliana, hidroenergie sau alte tehnologii de producere a energiei cu emisii reduse de carbon.

Conceptul de NZEB este parte a eforturilor globale de a combate schimbarile climatice și de a realiza tranzitia către un mediu construit mai sustenabil si eficient energetic. Pentru implementarea normativelor si standardelor pentru cladirile NZEB, se pot folosi tehnologii avansate de eficienta energetica, sisteme de izolare performante, utilizarea surselor regenerabile de energie si altele.

Contact Icon
Proiectare instalatii Bucuresti, audit energetic Bucuresti, proiectare instalatii termice Bucuresti, proiectare instalatii sanitare Bucuresti, proiectare instalatii electrice Bucuresti, certificat energetic Bucuresti, studiu NZEB Bucuresti. | Proiectare instalatii Bucuresti, audit energetic Bucuresti, proiectare instalatii termice Bucuresti, proiectare instalatii sanitare Bucuresti, proiectare instalatii electrice Bucuresti, certificat energetic Bucuresti, studiu NZEB Bucuresti, certificat de preformanta energetica Bucuresti, model certificat energetic Bucuresti. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles